Reviews DJ Senga

{

DJ Senga (Agnes) heeft de muziek op ons feest verzorgd, Agnes is heel toegankelijk, vriendelijk en ontspannen. De communicatie is vlot en duidelijk verlopen, zij denkt mee en geeft direct het vertrouwen dat de muziek bij haar in goede handen is. Dankzij haar muzikale bijdrage zijn vele voetjes van de vloer gekomen en hebben wij en onze gasten een geweldige avond beleefd. Zij voelt goed aan welke muziek aansloeg en draaide daarbij passende nummers. Het was een avond om nooit te vergeten. Dus ga je voor een professionele DJ, dan ben je bij DJ Senga aan het goede adres! 5 Sterren!

0.5
{

Wij kijken terug op een mooi feest en mede door DJ Senga is dat helemaal gelukt! Fijne communicatie vooraf, tijdens en na het feest. DJ Senga heeft voor ons gevarieerde groep genodigden er voor gezorgd dat iedereen de dansvloer op is geweest. Goede (ook van haar geweldige zangtalent) en blije feedback van alle gasten!

Groeten van M.A.R.S

0.5
{

“Prachtig feest gehad met medewerking van DJ Senga. In een voorgesprek werden favorieten, wensen e.d. besproken. Met het juiste gevoel om te doseren kreeg ze bijna iedereen op de dansvloer. Top avond gehad!”

5
Chris Singel
{

“28 juni 2019 hebben mijn partner en ik gevraagd of Dj Senga (Agnes) op ons huwelijksfeest voor de muziek wilde zorgen. Dit heeft ze super goed gedaan!! Ze neemt de tijd om samen door te nemen welke muziek stijlen wel en niet aan bod mogen komen. Ook vraagt ze naar eigen ideeën om te draaien. Ze houd rekenschap met iedereen. Op de dag zelf heeft ze het super goed gedaan. Heb zelf en anderen met mij de hele avond staan dansen. Goede muziek keuzes en ook voor aanvragen draait ze haar hand niet om. Wij raden iedereen DJ Senga aan voor als je een fijne avond met goede muziek wilt hebben. Van ons zeker 5 sterren!! Agnes Bedankt!!”

5
Royke
{

“Geweldige 70’s party gehad ter ere van de 50e verjaardag van Corine, mede door de muziekkeuze van DJ Senga. Zij wist iedereen van jong tot ver in de tachtig op de dansvloer te krijgen. In de buurt is nog lang nagepraat over dit feest.”

5
Gerrit Jan Grootoonk
{

Op een dansfeest vorig jaar mei beviel ons de DJ zo goed, dat we Agnes ook hebben gevraagd voor ons feest afgelopen mei ’19.
Zeker ook dankzij Agnes (DJ Senga) was het een “‘mega leuke” avond.
Jong en oud stond steeds op de dansvloer!! Echt een aanrader!

5
Pauline Vos
{

“Wat een geweldig feest hebben we gehad dank zij DJ Senga top.”

5
Harma Kip

Everybody on the dancefloor!

Neem vrijblijvend contact op met DJ Senga via telefoonnummer 06-24390696 of mail naar info@djsenga.nl

Bericht sturen