Reviews DJ Senga

{

Op zaterdag 1 april 2023 heeft DJ Senga de muziek verzorgt op mijn 50ste verjaardag. De muziekkeuze in het thema “proud to be fout” en de vele verzoekjes die jij hebt gedraaid hebben deze avond en nacht onvergetelijk gemaakt! Als klap op de vuurpijl heb jij ook nog een aantal nummers gezongen, zowel Nederlands- als Engelstalig. Geweldig! Na het feest veel enthousiaste berichtjes gekregen. Dankjewel Agnes, van ons krijg je 5 sterren!

Groetjes Roland en Claire

5
Roland en Claire
{

Hoi Agnes, nogmaals dank voor de geweldige muziek die je gedraaid hebt. Volgens mij heeft iedereen ervan genoten, van jong tot oud. Ik heb er in ieder geval super van genoten, heerlijk gedanst en zo leuk om te zien dat iedereen het naar z’n zin had. Thanks!!!

5
Ria
{

DJ Senga heeft de muziek verzorgd ’s avonds op onze bruiloft.

Agnes is naast een vakvrouw gewoon een heel fijn persoon in de omgang, zowel voor ons als bruidspaar bij de voorbereiding met het doorspreken van onze wensen en verwachtingen, als ook voor de gasten op de avond zelf.

Achteraf kregen we enkel lof van onze gasten voor onze geweldig draaiende DJ die zo makkelijk benaderbaar was, de sfeer goed aanvoelde en open stond voor alle muziek suggesties waardoor ze alle beentjes van  de vloer kreeg van jong tot oud en van begin tot eind.

Dat ze ook nog een leuk nootje kan zingen gaf een gouden randje aan onze avond. Moe maar voldaan en met zere voetjes kijken we terug op een fantastisch feest die alle aanwezigen zich altijd zullen blijven herinneren. Dank je wel Agnes, je was top!

Ron en Anne-Marie

5
Ron en Anne-Marie
{

Hoi Agnes,

Op 04-08-2022 heb jij gedraaid op ons feest. En een feest was het voor ons. Hoewel wij elkaar niet gesproken hadden voor het feest, maar vanwege onze vakantie alles via de mail hebben gedaan, was de avond precies waar ik op gehoopt had en meer! De muziek was wat wij wilde, jouw enthousiasme was geweldig. Verzoekjes konden geplaatst worden en dit draaide je snel nadat het verzoek was ingediend. Als mensen jou boeken voor hun feest geef ik ze als tip mee om jou zeker te laten zingen. Jouw stem is waanzinnig!! Wat ben jij goed. Je hebt ons verbaasd, verbluft, versteld doen staan en enorm verrast. Onze openingsdans hebben we overgeslagen en we hebben er een eind dans van gemaakt. Ik heb samen met mijn man en later met mijn vader en mijn man met zijn dochter een eind gemaakt aan een magische dag en een magische avond. Ik heb de week na onze trouwdag nog vele berichten gekregen van gasten die net zo enthousiast waren over jou als wij waren. Heel erg bedankt voor de geweldige muziek en sfeer die jij gebracht hebt om van onze avond een succes te maken.

Groetjes

Arnold en Manuela Vertogen

5
Arnold en Manuela Vertogen
{

DJ Senga (Agnes) heeft de muziek op ons feest verzorgd, Agnes is heel toegankelijk, vriendelijk en ontspannen. De communicatie is vlot en duidelijk verlopen, zij denkt mee en geeft direct het vertrouwen dat de muziek bij haar in goede handen is. Dankzij haar muzikale bijdrage zijn vele voetjes van de vloer gekomen en hebben wij en onze gasten een geweldige avond beleefd. Zij voelt goed aan welke muziek aansloeg en draaide daarbij passende nummers. Het was een avond om nooit te vergeten. Dus ga je voor een professionele DJ, dan ben je bij DJ Senga aan het goede adres! 5 Sterren!

5
Astrid
{

Wij kijken terug op een mooi feest en mede door DJ Senga is dat helemaal gelukt! Fijne communicatie vooraf, tijdens en na het feest. DJ Senga heeft voor ons gevarieerde groep genodigden er voor gezorgd dat iedereen de dansvloer op is geweest. Goede (ook van haar geweldige zangtalent) en blije feedback van alle gasten!

Groeten van M.A.R.S

5
M.A.R.S.
{

“Prachtig feest gehad met medewerking van DJ Senga. In een voorgesprek werden favorieten, wensen e.d. besproken. Met het juiste gevoel om te doseren kreeg ze bijna iedereen op de dansvloer. Top avond gehad!”

5
Chris Singel
{

“28 juni 2019 hebben mijn partner en ik gevraagd of Dj Senga (Agnes) op ons huwelijksfeest voor de muziek wilde zorgen. Dit heeft ze super goed gedaan!! Ze neemt de tijd om samen door te nemen welke muziek stijlen wel en niet aan bod mogen komen. Ook vraagt ze naar eigen ideeën om te draaien. Ze houd rekenschap met iedereen. Op de dag zelf heeft ze het super goed gedaan. Heb zelf en anderen met mij de hele avond staan dansen. Goede muziek keuzes en ook voor aanvragen draait ze haar hand niet om. Wij raden iedereen DJ Senga aan voor als je een fijne avond met goede muziek wilt hebben. Van ons zeker 5 sterren!! Agnes Bedankt!!”

5
Royke
{

“Geweldige 70’s party gehad ter ere van de 50e verjaardag van Corine, mede door de muziekkeuze van DJ Senga. Zij wist iedereen van jong tot ver in de tachtig op de dansvloer te krijgen. In de buurt is nog lang nagepraat over dit feest.”

5
Gerrit Jan Grootoonk
{

Op een dansfeest vorig jaar mei beviel ons de DJ zo goed, dat we Agnes ook hebben gevraagd voor ons feest afgelopen mei ’19.
Zeker ook dankzij Agnes (DJ Senga) was het een “‘mega leuke” avond.
Jong en oud stond steeds op de dansvloer!! Echt een aanrader!

5
Pauline Vos
{

“Wat een geweldig feest hebben we gehad dank zij DJ Senga top.”

5
Harma Kip

Everybody on the dancefloor!

Neem vrijblijvend contact op met DJ Senga via telefoonnummer 06-24390696 of mail naar info@djsenga.nl

Bericht sturen