Apparatuur

Apparatuur die DJ Senga zelf kan verzorgen

Soms is er op een locatie al geluidsapparatuur aanwezig. Is dat niet het geval dan kan DJ snga alle benodigde apparatuur regelen. Naast de basis apparatuur die een DJ nodig heeft voor de muziek kan DJ Senga ook verlichting regelen, speaker en andere party machines voor bijvoorbeeld, rook, bellen of confettie.

dj senga proffesionle djset pioneer

Proffesionele DJ set

DJ Senga beschikt over eigen professionele DJ apparatuur om muziek mee te draaien.

dj senga dj booth

Eigen DJ Booth

Complete en solide DJ- die op elke locatie kan worden opgezet. Dit beschermt de apparatuur ook enigszins tegen onvoorziene moves van enthousiaste dansers 😉

speakers voor geluid op statief

Geluidsapparatuur (speakers)

Zonder speakers geen geluid. Deze boxen op Statief geven een prachtig helder geluid en zijn geschikt voor de meeste feestjes en bruiloften.

Verlichting (discolampen en laser)

Maak je feest compleet met party-verlichting. Verschillende soorten lampen in diverse kleuren met beweging en animaties. Neem contact op voor meer informatie.

Dansvloer met verlichting

Een verlichte dansvloer met verschillende kleuren en animaties. Dit geeft een uniek sfeertje aan uw feest. Ook erg leuk voor 70s & 80s party’s.

rookmachine

Rookmachine

Sfeervolle mist op uw feest. Samen met discolichten geeft dit een extra gaaf effect. Met een ‘rookmachine’ heeft u veilige rook op uw feest voor een compleet partygevoel.

bellenblaasmachine

Bellenblaasmachine

Iedereen vind zeepbellen leuk. Grappig voor op feestjes, elegant bij een bruiloft en altijd leuk voor de kleine kids.

Confetti machine

Maak het hoogtepunt van je feest compleet met confetti. Een explosie van kleuren om de feestgangers in het zonnetje te zetten.

Andere apparatuur nodig op je feest? Vraag het DJ Senga

Heb je andere apparatuur nodig of specifieke wensen? Vraag het aan DJ Senga, wellicht kan zij het regelen. In ieder geval denken we graag mee om er een feest van te maken die iedereen nog lang zal onthouden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vragen.