Muziek

DJ Senga voor de lekkerste beats

Wilt u de lekkerste beats op uw party, event of congres? DJ Senga heeft een passie voor het draaien van gave platen en voelt aan welke muziek past bij een event. Zij heeft de muzikale flexibiliteit om op elk feest, huwelijk, congres of jubileum te draaien.

Ongeacht welke muziekstijl, leeftijden en voorkeuren. Verscheidene muziekstijlen weet DJ Senga tot één dansbaar geheel te brengen. Zij voelt feilloos aan welke nummers wanneer gedraaid moeten worden om uw feest tot een ongekend hoogtepunt te brengen.

Wilt u ook een feestje organiseren met DJ waarover na afloop nog over gepraat wordt? Boek DJ Senga!

Muziek genres

Techno

Trance

Dance

Deep house

Electrohouse

Melow

Disco

Dubstep

Hardstyle

Foute feestmuziek

Nederlandstalig

Summerbeats

Jaren ’70, ’80 en ’90

Reggae

Top40

Jazz

Rock

R&B

Verzoeknummers en live zang

Bij DJ Senga kunt u ook een nummer naar wens aanvragen. Zij weet van elk feest een écht feestje te maken. Indien gewenst bestaat er de mogelijkheid dat DJ Senga een aantal nummers live zingt. Geef gerust uw wensen door, dan zorgt zij ervoor dat uw verzoek wordt gedraaid.

Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, sweet 16 party: DJ Senga maakt er een geweldig feest van. Hierbij houdt zij rekening met de wensen van het publiek of uw gasten. Zij voelt feilloos aan welke muziek geschikt is voor welke gelegenheid.